Hos oss er service, leveringssikkerhet og kvalitet hovedfokus

Hjem » Selskap

Om Uterom Entreprenør AS

Vi utfører alt av utomhus vedlikeholdsarbeid, grunnarbeid, graving, drenering, vann og avløpsarbeid, steinlegging, asfaltering, anleggsgartnertjenester, trefelling m.m.

Hos oss er service, leveringssikkerhet og kvalitet hovedfokus. Alle våre jobber planlegges og utføres etter kundens behov og til avtalt pris. Vi er raske, løsningsorienterte og til å stole på. Vi er ikke ferdig med jobben før du som kunde er fornøyd. Uansett om jobben er stor eller liten, så holder vi det vi lover.

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Ta kontakt med oss så finner vi fram til riktig løsning for deg og ditt behov.

Samarbeidspartnere

Noen av våre samarbeidspartnere:

  • Auris Forvaltning AS
  • Vaktmestertjenesten AS
  • Alunsjø Borettslag
  • Lillo Terrasse Borettslag
  • Corigo Entreprenør AS
  • Bygdøy allé 4
  • Drivhuset AS m. fl.

Stor eller lokal? Hvorfor ikke begge deler?

Vi er en del av PHM Group. PHM Group består av de beste lokale selskapene i bransjen, alle med de samme verdiene og motivasjonene; entreprenørånd og rettferdig og ansvarlig forretningspraksis. Vi mener at bare lokal service med store ressurser er bedre enn lokal service. Med PHM trenger du ikke å tenke på om du skal velge en kjent lokal aktør eller en stor aktør. Vi gir deg det beste fra begge verdener.

PHM Group

Referanser

Her har vi samlet et utvalg av våre utendørsprosjekter, fra rehabilitering av eneboliger til oppgradering av borettslag og vedlikehold av uteområder. Vi garanterer pålitelighet, kvalitet og kundetilfredshet i alt vi gjør.

Les mer

Interessert? Ta kontakt med oss

Send en forespørsel om et tilbud Se kontaktinformasjon